Sponsoring

De sponsorcommissie van VVC ’68 bestaat momenteel uit 4 leden. Zij zorgen voor het aanbrengen van nieuwe sponsors, en het onderhouden van de contacten met de huidige groep trouwe sponsors welke de vereniging VVC ’68 rijk is. Deze sponsors brengen op hun beurt weer (financiële) middelen in welke de vereniging voornamelijk steekt in de ontwikkeling van de jeugd.

Graag willen we u in dit menu verder kennis laten maken met de mogelijkheden tot sponsoring van deze prachtige club. In de aanloop naar het seizoen 2017-2018 geven we het recent geïmplementeerde jeugdplan een vervolg.

Met het plan hopen wij te werken aan een stabiele toekomst van onze club.

Om dit plan te laten slagen zijn diverse commissies in het leven geroepen: een jeugdcommissie, technische commissie, activiteitencommissie en sponsorcommissie.

Kortom, er stroomt een hoop vers bloed door de rood-witte aderen van VVC’68 en daar maken we u graag deelgenoot van. Wij als sponsorcommissie willen transparant te werk gaan voor een goede samenwerking en hebben een goede relatie met onze sponsors hoog in het vaandel staan. Als tegenprestatie willen wij uw onderneming zo goed en duidelijk mogelijk naar voren laten komen, zodat uw bedrijfsnaam zichtbaar is voor iedereen en op een juiste manier gepresenteerd wordt.

VVC’68 gaat het seizoen 2017-2018 in met de volgende teams:

7 Heren senioren teams
1 Dames senioren team
11 Jeugd teams

VVC’68 heeft meer dan 340 leden. Niet alleen onze eigen teams en supporters, maar natuurlijk ook onze tegenstanders en toeschouwers zijn iedere week op de velden van ons sportpark en in onze kantine te vinden. Ook digitaal zijn er vele mensen met VVC’68 verbonden, onze vernieuwde website wordt iedere dag in het weekend meer dan 1000 (!) keer bekeken.

Mogelijkheden:

Als sponsor kunt u bij VVC’68 gebruik maken van de volgende mogelijkheden als sponsor:

Sponsormogelijkheden

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de pagina Sponsormogelijkheden, download hier de Sponsormogelijkheden VVC'68  of neem contact op met de sponsorcommissie via 06 - 22 76 20 23. Combinaties of wijzigingen zijn altijd bespreekbaar.

Met een sportieve groet,

De sponsorcommissie van VVC’68