Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden binnen VVC ‘68

Sponsormogelijkheden

 

Sponsoring VVC ‘68


Het seizoen 2017-2018 komt er weer aan, het seizoen waarin VVC’68 verder gaat met de basis voor goede sponsoring voor de hele club. Samenwerken zien wij als de sleutel tot succes. Wij willen transparant te werk gaan en hebben een goede relatie met onze sponsors hoog in het vaandel staan. Als tegenprestatie willen wij uw onderneming zo goed en duidelijk mogelijk naar voren laten komen, zodat uw bedrijfsnaam zichtbaar is voor iedereen en op een juiste manier gepresenteerd wordt.


VVC’68 heeft meer dan 340 leden. Niet alleen onze eigen teams en supporters, maar natuurlijk ook onze tegenstanders en toeschouwers zijn iedere week op de velden van ons sportpark en in onze kantine te vinden. Ook onze website www.vvc68.nl wordt wekelijks goed bezocht. In het weekend wel meer dan 1000 (!) keer per dag.


VVC ’68 staat immers bekend als één van de gezelligste verenigingen in de regio, waar mensen uit alle lagen van de bevolking op zaterdag samen komen en genieten van het voetbal. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om eens een kijkje te komen nemen op sportpark
‘De Beek ‘.

U kunt contact opnemen met Jeroen van Loon via een belletje naar 06-22 76 20 23.