Vereniging

VVC'68 ligt op het gemeentelijke sportpark de Beek in Halsteren. VVC'68 deelt het sportpark met voetbalvereniging R.K.S.V Halsteren, Tennisvereniging HTV en Atletiekvereniging Olympia. R.K.S.V Halsteren,VVC'68 en Olympia gebruiken de hoofdingang van het sportpark. Er liggen 7 Voetbalvelden op het sportpark waaronder een kunstgrasveld en een semi-kunstgrasveld. Om het kunstgrasveld ligt ook de baan van atletiek vereniging Olympia. Velden A t/m D worden door R.K.S.V Halsteren gebruikt. Met veld B als hoofdveld.

VVC'68 gebruikt de velden E t/m G en heeft achter veld G nog de beschikkig over een handbalveldje. Tussen veld E en F bevind zich de Floor Verhagen Tribune die gericht is op het hoofdveld E.

Het kan voorkomen dat er elftallen van Halsteren uitwijken naar velden van VVC'68  en andersom natuurlijk ook. Aangezien alle velden van de gemeente zijn, zullen we er als clubs moeten uitkomen dit geld ook voor het kunstgrasveld.

VVC 68 heeft op het sportpark een kantine, bestuurskamer, materiaalhok, was- en kledingruimte, opbergruimte en 10 kleedkamers ter beschikking. Waarvan er 6 pas sinds 2012 in gebruik zijn genomen.