• De wedstrijd begon om 14.30 uur en al snel bleek dat VVC'68 de bovenliggende partij was. In de tweede minuut opende Mike de Nijs de score met een mooi doelpunt. DVO'60 probeerde daarna wel terug te komen, maar het lukte niet om gevaarlijk te worden voor het doel van VVC'68.

    In de 44ste minuut was het opnieuw raak voor VVC'68, dit keer door een doelpunt van Dennis Luijks. En nog geen drie minuten later maakte Daan Masseurs de 3-0 voor VVC'68. Na rust was het verzet van DVO'60 gebroken en kon VVC'68 vrijuit spelen. Stijn Baarendse maakte in de 60ste minuut de 4-0 en Twan van Mechelen scoorde in de 69ste minuut de 5-0.

    In de 55ste minuut leek Mike de Nijs zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 71ste minuut kreeg hij alsnog zijn tweede doelpunt, waarmee hij de eindstand op 6-0 bepaalde.

    Al met al was het een overtuigende overwinning voor VVC'68, dat een goede indruk achterliet op het veld. DVO'60 zal de nederlaag moeten slikken en zich moeten richten op de volgende wedstrijd.