• Club Info

  VVC`68 ligt op het gemeentelijke sportpark de Beek in Halsteren. VVC`68 deelt het sportpark met voetbalvereniging R.K.S.V Halsteren, Tennisvereniging HTV en Atletiekvereniging Olympia. Op het gezamelijke parkeerterrein is helemaal rechts een aparte ingang voor HTV. R.K.S.V Halsteren,VVC 68 en Olympia gebruiken de hoofdingang van het sportpark. Er liggen 7 Voetbalvelden op het sportpark waaronder een kunstgrasveld en een semi-kunstgrasveld. Om het kunstgrasveld ligt ook de baan van atletiek vereniging Olympia. Velden A t/m D worden door R.K.S.V Halsteren gebruikt. Met veld B als hoofdveld.

  VVC 68 gebruikt de velden E t/m G en heeft achter veld G nog te beschikken over een handbalveldje. Tussen veld E en F bevind zich de Floor Verhagen Tribune die gericht is op het hoofdveld E.

  Het kan voorkomen dat er elftallen van Halsteren uitwijken naar velden van VVC 68  en andersom natuurlijk ook. Aangezien alle velden van de gemeente zijn zullen we er als clubs moeten uitkomen wie waar wanneer speelt; dit geld ook voor het kunstgrasveld.

  Bij afgelastingen zal de kantine zaterdags altijd vanaf 14.00 uur geopend zijn ! Hier kan men dan terecht om een potje te kaarten, te darten en uiteraard ook om gezellig bij te kletsen. 

  VVC 68 heeft op het sportpark een kantine, bestuurskamer, bestuurskamer jeugd & lagere elftallen, materiaalhok, was en kleding ruimte, opbergruimte en 10 Kleedkamers ter beschikking. Waarvan er 6 pas sinds 2012 in gebruik zijn genomen.

  Naam: Gemeentelijk Sportpark de Beek
  Adres: De Beeklaan 35
  Postcode: 4661 RK Halsteren

  Rekeningnummer: NL25 RABO 0118888528

  Telefoonnummer kantine: 0164-686040

  Algemeen emailadres: info@vvc68.nl